Newsroom

Newsroom

Το Netflix αρχίζει να χρεώνει το μοίρασμα των κωδικών πρόσβασης

Κάποια στιγμή θα γινόταν...

Ένα νέο πρόγραμμα χρέωσης των χρηστών που μοιράζονται τον κωδικό τους με άλλους χρήστες εκτός σπιτιού εξετάζει το Netflix.

Το δοκιμαστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες σε τρεις μικρότερες αγορές — τη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού. Οι χρήστες που μοιράζονται τους κωδικούς πρόσβασης θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν δύο «υπολογαριασμούς» για άτομα εκτός του νοικοκυριού τους, με επιπλέον χρέωση — 2,99 δολάρια το μήνα στην Κόστα Ρίκα, για παράδειγμα — και αυτοί οι χρήστες θα χρειάζονται κωδικό επαλήθευσης για να συνδεθούν.

«Τον τελευταίο χρόνο επεξεργαζόμαστε τρόπους να επιτρέψουμε στα μέλη που μοιράζονται τους κωδικούς να το κάνουν εύκολα και με ασφάλεια, ενώ παράλληλα να πληρώνουν λίγο περισσότερα», δήλωσε ο Chengyi Long, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων του Netflix, σε ανάρτηση. «Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας, επομένως θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τυχόν νέες δυνατότητες είναι ευέλικτες και χρήσιμες για τα μέλη, των οποίων οι συνδρομές χρηματοδοτούν όλες τις υπέροχες τηλεοπτικές και ταινίες μας». 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…