Αποτροπιασμός για τους τζιχαντιστές που αποκεφαλίζουν ανθρώπους και μετά μαθαίνουν σε μωρό πώς να κλωτσάει τα κεφάλια (σκληρές εικόνες)

Ξεπερνάει και το πιο «άρρωστο» μυαλό ο φανατισμός των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, όπως διαπιστώνεται από τις φωτογραφίες που κάνουν…

1 84

Ξεπερνάει και το πιο «άρρωστο» μυαλό ο φανατισμός των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, όπως διαπιστώνεται από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει τον παγκόσμιο αποτροπιασμό.

Εικόνα την οποία δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail η οποία επικαλείται τον λογαριασμό στο Twitter Σύρου τζιχαντιστή, δείχνει τον πατέρα τζιχαντιστή να μαθαίνει στο μερικών μηνών παιδί του να κλωτσά ένα κεφάλι, σαν να είναι μπάλα ποδοσφαίρου. Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η οποία για ευνόητους λόγους έχει θολώσει το κεφάλι, αυτό φαίνεται να έχει κοπεί αρκετές ημέρες νωρίτερα, καθώς είναι σε φάση αποσύνθεσης με τα χαρακτηριστικά του να έχουν αλλοιωθεί τόσο που να μην μπορούν να γίνουν διακριτά. Το κεφάλι φαίνεται να έχει και μια βαθιά πληγή, που δείχνει πως το θύμα μαχαιρώθηκε και αποκεφαλίστηκε.

2_58.jpg

 

Η φρικιαστική φωτογραφία έρχεται λίγες ώρες αφότου η οργάνωση ακτιβιστών από τη Συρία «Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά» δημοσίευσε στο διαδίκτυο εικόνες από το τελευταίο θύμα που εκτελέστηκε στη Συρία. Στη φωτογραφία, το πτώμα του άτυχου άνδρα είναι δεμένο σε πασσάλους σαν σε σταύρωση και γύρω του βρίσκεται ένα τσούρμο παιδιών τα οποία προφανώς είναι πολύ εξοικειωμένα με το αποτρόπαιο θέαμα αφού δείχνουν να μην δίνουν καμία σημασία.

3_47.jpg

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πιστεύεται πως πρόκειται για συγγενή του Zahran Alloush, διάσημου ηγέτη του Jaysh al-Islam, ενός εκ των εξτρεμιστικών ομάδων του Μετώπου Αλ Νόσρα, που μάχεται για το δικό του Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.