Νέος «μύθος του ΣΥΡΙΖΑ» για τον Βορίδη οι αυτοκτονίες και τα μαγκάλια

Μύθο του ΣΥΡΙΖΑ για να ανέβει στην εξουσία χαρακτήρισε, με περισσό θράσος τις αυτοκτονίες, τα μαγκάλια, τις καθαρίστριες και το «μαύρο» στην ΕΡΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης

4504914

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ΕΡΤ στη Βουλή, ο Μάκης Βορίδης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι οι αυτοκτονίες στα χρόνια της κρίσης αποτελούν «μύθο» του ΣΥΡΙΖΑ, για να ανέβει στην εξουσία.

«Μύθο» που εντάσσεται στο ίδιο αφήγημα χαρακτήρισε ακόμη τα μαγκάλια και τις καθαρίστριες, χωρίς βέβαια να αφήσει εκτός του κάδρου έναν ακόμη «μύθο», αυτόν του «μαύρου» στην ΕΡΤ. 

Το παραπάνω αφήγημα, υπό άλλες συνθήκες θα είχε ξεσηκώσει σωρεία αντιδράσεων από όλους αυτούς τους ανθρώπους που έζησαν το πιο σκληρό πρόσωπο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας στα χρόνια των μνημονίων, ειδικά κατά την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά.

Τα «μαγκάλια», που με περισσή ειρωνία χαρακτήρισε μύθο του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αφορούν την υπόθεση των φοιτητών που πέθαναν από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα στη Λάρισα το 2013, στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν.

Ο κυνισμός και η αναλγισία του κ. Βορίδη δεν προκαλεί πλέον καμιά εντύπωση σε όσους τον παρακολουθούν και ξέρουν την ιστορική του διαδρομή. Ωστόσο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα όφειλε να απολογηθεί για τον εμπαιγμό τόσων ανθρώπινων ζωών, στα πλαίσια μιας μικροπολιτικής αντιπαράθεσης.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…