Νέος Κόσμος: Οι εκτελεστές του Ζαμπούνη ήταν εισαγόμενοι Βαλκάνιοι – Τι εκτιμά ο Καλλιακμάνης (video)

«Είναι στυγνοί εγκληματίες που έχουν μάθει να σηκώνουν το όπλο και να πυροβολούν», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τους εκτελεστές του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Καλλιακμάνης

Η εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη τα ξημερώματα της Κυριακής με 97 σφαίρες σήμανε συναγερμό στην ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις που θα επιφέρει στην Greek Mafia αλλά και για το ποιοι ήταν οι δολοφόνοι του 44χρονου επιχειρηματία.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «το πιο πιθανό οι εκτελεστές του Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο ήταν εισαγόμενοι, Βαλκάνιοι», ενώ επισήμανε ότι «είδατε ότι το αυτοκίνητό τους ήταν κλεμμένο από την Ιταλία».

Παρόλα αυτά ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό των εκτελεστών προσθέτοντας ότι «κάποιος τους ενημέρωσε ότι ο Ζαμπούνης ήταν εκεί και η αστυνομία ψάχνει και αυτόν που κατόπτευε».

Προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που δεν πιστεύει ότι πρόκειται για επαγγελματίες ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής είπε ότι «τι επαγγελματισμός που σκοτώνουν έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι υπάρχουν τόσες κάμερες γύρω;

Είναι στυγνοί εγκληματίες που έχουν μάθει να σηκώνουν το όπλο και να πυροβολούν, δεν έχουν εκπαιδευτεί σε ειδικά σενάρια».

«Αν ο Ζαμπούνης που είχε μπει μέσα στο αυτοκίνητο έφευγε ή αν τραυματιζόταν να ξέρετε ότι επειδή γνώριζε και ο ίδιος ότι τον ήθελαν νεκρό θα είχαμε πολλά συμβόλαια θανάτου μέσα στο 2024.

Ήταν από τους πιο σκληρούς και το ξέρουν όσοι ασχολούνται με το οργανωμένο έγκλημα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Παπανικολάου: Δημοσίευσε πόσα λεφτά παίρνει – «Πινόκιο ο Μαρινάκης»

Τζίμα – Πρετεντέρης: Έβαλαν τα γέλια στον αέρα του δελτίου – Το επικό σαρδάμ με Άδωνι (video)

Εριέττα Κούρκουλου: «Πλέον μπορώ απλά να κάνω έρωτα και να μείνω έγκυος» – Η επιθυμία για μία κόρη

Ατελείωτο γλέντι με την επίσκεψη Μητσοτάκη… σε γνωστό ζευγάρι στο Γαλάτσι – «Τι παράσταση δώσατε πάλι;» (video)