Newsroom

Newsroom

Νέος δίσκος: The Holy Goat – Voukolodance

The Holy Goat είναι το όνομα που αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα αυτής της δουλειάς. Είναι το όνομά μου καθώς η σκέψη μου όσο έγραφα και επεξεργαζόμουν, ήταν στο Θείο Τραγί του Γ. Σκαρίμπα. Voukolodance είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος του The Holy Goat

a2319533356 10

Tο Voukolodance γεννήθηκε μέσα σε μία εβδομάδα του Ιουνίου του 2019, κατά τη διάρκεια μιας (σχεδόν) οικιοθελούς καραντίνας (αφραγκιάς γαρ)

Κυκλοφόρησε ψηφιακά τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια καραντίνας, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.  

Γράφτηκε αποκλειστικά με όποια μέσα υπήρχαν σε ένα δωμάτιο. Δεν χρησιμοποιήθηκε οτιδήποτε δεν ήταν ήδη μέσα στο δωμάτιο.

To Voukolodance είναι η απόπειρα μου να γράψω (αυτό που εγώ θεωρώ) χορευτική μουσική. Βουκολικά 

Ευχαριστώ και ευγνωμονώ τους φίλους που άκουσαν, αγάπησαν σαν δικό τους, συμβούλεψαν και τελικά συνδιαμόρφωσαν το αποτέλσμα.

Δεν ευχαριστώ (καθώς δε θα το μάθουν – οι περισσότεροι τουλάχιστον), είμαι όμως τρομακτικά ευγνώμων, σε αυτούς που ήταν μαζί μου καθ’ όλη τη διάρκεια χωρίς να το ξέρουν. Είμαι ευγνώμων σε κάποιους Πακιστανούς μετανάστες στην Αγησιλάου, την κυρία Χρυσάνθη από το χωριό Γκούρα, τους παιδικούς μου φίλους (που είναι ίδιοι με τους τωρινούς, απλά τότε ήμασταν παιδιά), έναν οδηγό ταξί, τον Γιάννη Σκαρίμπα, τον Orson Welles, τον Γιάγκο Ψαμαθιάνο, τον Ιάννη Ξενάκη, έναν ερασιτέχνη πιανίστα που μελετούσε σε κάποιο διαμέρισμα στο Γκύζη.

Ο δίσκος σταδιακά θα ανεβαίνει στις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Στο bandcamp μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν (ή με προαιρετική συνεισφορά) τον δίσκο 

Μουσική: Σταύρος Ρουμελιώτης

Κιθάρες, κρουστά, φωνές, μπάσο, παιχνίδια, samples, φλογέρες, πιάνο, ηχογράφηση, μίξη, μάστερ, γραφιστικός σχεδιασμός εξωφύλου: Σταύρος Ρουμελιώτης

ζωγραφικό σχέδιο εξωφύλου, φλογέρα (5.Pan’s day): Κοσμάς Λαμπίδης

Voukolodance

The Holy Goat aka Stavros Roumeliotis

Athens, March 2020

© all rights reserved  

Bandcamp: https://theholygoat.bandcamp.com/album/voukolodance

YouTubechannel: https://www.youtube.com/channel/UCZez07yT5rDGKFdluI7jnWQ?view_as=subscriber