Νέος αυτοεξευτελισμός Πρετεντέρη: Θεωρεί ότι ο Καμπαγιάννης «πάτωσε» στον ΔΣΑ

Η πρωτοφανής επίδοση που είχε η υποψηφιότητα του Θανάση Καμπαγιάννη στις εκλογές του ΔΣΑ, για τον Γιάννη Πρετεντέρη είναι... «πάτος»

My Post 20

Τι κι αν όλοι οι δικηγόροι, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, συμφωνούσαν ότι ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών του ΔΣΑ ήταν ο Θανάσης Καμπαγιάννης; Τι κι αν η Αριστερά δεν έχει δει τέτοια επίδοση υποψηφίου της στον ΔΣΑ εδώ και πολλές δεκαετίες; Τι κι αν ο Θανάσης Καμπαγιάννης δεν έχει καν την επίσημη στήριξη κάποιου από τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς;

Όλα αυτά δεν έχουν σημασία για έναν δημοσιολόγο του βεληνεκούς του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος αποφάνθηκε ότι με 15%, την τρίτη θέση στις εκλογές και την πρώτη στις νεότερες ηλικίες δικηγόρων, ο Θανάσης Καμπαγιάννης «πάτωσε στον ΔΣΑ».

Κι όμως, αυτή τη φοβερή φράση ο κ. Πρετεντέρης δεν την είπε εν τη ρήμη του λόγου του, αλλά την έγραψε ανερυθρίαστα στη στήλη του στα Νέα. 

«”Νίκη της αριστερής υποψήφιας στην Ονδούρα” πανηγύριζε χθες η Εφημερίδα των Συντακτών – να πάνε κάτω τα φαρμάκια που πάτωσε ο Καμπαγιάννης στον ΔΣΑ», γράφει συγκεκριμένα στη στήλη «Εμπιστευτικά».

Σε μια πρόταση με πλήρη έλλειψη ειρμού, ο Γιάννης Πρετεντέρης ειρωνεύεται (αντιδεοντολογικά) το γεγονός ότι μια εφημερίδα δίνει αξία σε διεθνείς ειδήσεις που ο ίδιος δεν αξιολογεί ψηλά, ενώ ταυτόχρονα πετάει μια λέξη σε βάρος του δικηγόρου Θανάση Καμπαγιάννη, ελπίζοντας να πείσει μόνο όσους δεν είχαν διαβάσει λέξη για τα αποτελέσματα των εκλογών του ΔΣΑ. 

Πάντως η λαθροχειρία δεν έμεινε αναπάντητη από τον Θανάση Καμπαγιάννη. Αναρτώντας φωτογραφία του άρθρου του Γιάννη Πρετεντέρη στο twitter σημειώνει: «Με 15% (τρίτη θέση) στις εκλογές του ΔΣΑ και με πρωτιά 22% στις κάλπες των νέων δικηγόρων (και στα τρία εκλογικά κέντρα των νέων, τμήματα 27-40), είναι αλήθεια πως είμαστε φαρμακωμένοι και στα πατώματα…»

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…