Νέο βίντεο του Γιάννη Μαντζουράνη: Τρία χρόνια Μητσοτάκης – Τα έργα και οι ημέρες του «άριστου»

«H δυστοπική Ελλάδα του Μητσοτάκη, τα πολιτικά εγκλήματα που διέπραξε μέσα σε τρία χρόνια διακυβέρνησης ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης».

website image 1024x538 1

Με ένα βίντεο 23 δευτερολέπτων, ο Γιάννης Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρουσιάζει «τη δυστοπική Ελλάδα του Μητσοτάκη, τα πολιτικά εγκλήματα που διέπραξε μέσα σε τρία χρόνια διακυβέρνησης ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης».

«Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, των κολλητών, των καρτέλ και των καλοταϊσμένων συμβατικών ΜΜΕ. Ο διώκτης της Ελευθερίας του Τύπου, ο mister λίγος στα εθνικά θέματα, στην προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας.

Τα έργα και τις ημέρες του «άριστου» που έχει αποκλειστικά την πολιτική ευθύνη για τους νεκρούς της πανδημίας και την απαξίωση του ΕΣΥ. Για τη φτωχοποίηση των πολιτών. Για την κατάρρευση των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Για την καταπάτηση του θεμελιώδους δικαιώματος της αξιοπρεπούς διαβίωσης. Ναι, η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι μια άλλη Ελλάδα. Είναι ο ορισμός του διεθνούς διασυρμού και του εξευτελισμού των πολιτών της. Είναι ο ορισμός ενός εφιάλτη δίχως τέλος! Μόνο η πολιτική αλλαγή θα δώσει στον εφιάλτη τέλος!», αναφέρει στην περιγραφή του νέου του βίντεο ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Eπεισόδια σημειώθηκαν έξω απο το ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη του 5ου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Astynomia OAKA 2024

Eπεισόδια σημειώθηκαν έξω απο το ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη του 5ου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Μετά από μάχες οπαδών με την αστυνομία