Newsroom

Newsroom

Νέο συλλαλητήριο των συνδικάτων το απόγευμα στο Σύνταγμα

Ραντεβού έχουν δώσει σήμερα το απόγευμα στις 17:00 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα στα πλαίσια των κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα…

Ραντεβού έχουν δώσει σήμερα το απόγευμα στις 17:00 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα στα πλαίσια των κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα μέτρα και της ψήφισης του προϋπολογισμού τα μεσάνυχτα. Συλλαλητήριο διοργανώνει και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

«Η απαίτηση των εργαζομένων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας, να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές λιτότητας και ανεργίας, εκφράστηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο μαζικό και ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης και θα συνεχίσει να εκφράζεται μέσα από τις νέες κινητοποιήσεις των συνδικάτων» αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του OΑΣΑ την Κυριακή 11.11.2012 από ώρα 14:00 οι σταθμοί ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού.

Τις κινητοποιήσεις κλιμακώνουν και οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ, οι οποίοι ανακοίνωσαν νέα συγκέντρωση σήμερα στις 18:00, στην αφετηρία του ΤΡΑΜ επί της οδού Αμαλίας στο Σύνταγμα.
Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, ημέρα πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική 3ωρη στάση εργασίας (12.00-15.00) και συλλαλητήριο στη 1.00 μ.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις τόσο των δικαστικών λειτουργών όσο και των δικηγόρων της Αθήνας. Οι δικαστές παρατείνουν τις κινητοποιήσεις έως τις 21 του μηνός, ενώ μέχρι τις 16 Νοεμβρίου συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι της Αθήνας.