Newsroom

Newsroom

Το νέο στατιστικό δείγμα από τον Άδωνη για το efood θα διδάσκεται στα Πανεπιστήμια

Να διαπιστώσει αν «δικαιολογείται η φασαρία» σχετικά με όσα έχουν γίνει με την Efood θέλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδιος δήλωσε.

5381456 2

Λίγες μέρες μετά, στον απόηχο των μαζικότατων διαδηλώσεων και απεργιών των διανομέων του efood,  ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ξαναξέσπασε» κατά του κόσμου με σκοπό να διερευνήσει αν… «δικαιολογείται η φασαρία».

O Άδωνης Γεωργιάδης που πριν λίγες μέρες και λίγο πριν ξεσπάσουν οι μαζικές κι οργανωμένες απεργίες Πανελλαδικά των εργαζομένων διανομέων του efood, προσπάθησε να δικαιολογήσει την στάση της εταιρίας ότι   δεν αλλάζει τις εργασιακές σχέσεις με τους διανομείς  κι ότι όλα αυτά είναι fake news, επανήλθε με μια άκρως….αποκαλυπτική έρευνα που έκανε ο ίδιος, με σκοπό τι άλλο να υποβαθμίσει την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση και νίκη των διανομέων.

Μάλιστα το στατιστικό του δείγμα θα διδάσκετε πλέον στα Πανεπιστήμια, καθώς η ισχυρή μειοψηφία δείχνει να υπερτερεί  στην ισχυρής πλειοψηφίας  

Ο γαλάζιος υπουργός, υποστήριξε πως μίλησε τηλεφωνικώς «με πάνω από 10 εργαζόμενους και μετά συνέκρινα με άλλους σε άλλες εταιρίες».

Το συμπέρασμά του για την efood; «Κοινή παραδοχή, έχει την πιο ανθρώπινη και επαγγελματική συμπεριφορά»…