«Ζουν αλλιώς» – Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ καυτηριάζει την κυβερνητική αποτυχία στην πανδημία

«Κανένας πρωθυπουργός ποτέ δεν υπήρξε τόσο αδιάφορος προς τους πολίτες. Ζουν αλλιώς. Ζουν αλλού. Είναι στον κόσμο τους».

EK SYRIZA

Με νέο σποτάκι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμπυκνώνει την κυβερνητική αναλγησία και αποτυχία στη διαχείριση της έξαρσης της πανδημικής κρίσης στη χώρα μας. 

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται πολύ υψηλά στην κατάταξη για τον αριθμό των νεκρών από κορονοϊό ανά πληθυσμό, και πολύ χαμηλά στην κατάταξη για τον αριθμό ΜΕΘ ανά κατοίκους, μόνο αγανάκτηση και ντροπή φέρνουν στο μυαλό τα λόγια του πρωθυπουργού για ατομική ευθύνη.

Με αυτή την τραγωδία που βιώνουμε, ας ήταν έστω η ατομική ευθύνη που θα περίσωνε την κατάσταση και τις εγκληματικές κυβερνητικές αστοχίες και ελλείψεις. Και όμως, η ατομική ευθύνη δεν ¨πιάνει¨ για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την παρέα του, και η κοινωνική και ατομική τους αναισθησία ξεχειλίζει περίτρανα, αφού χρειάστηκε να ξεσκάσουν από το λοκντάουν και να πάνε μια εκδρομή με φίλους, μη τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής απόστασης και μη φορώντας μάσκα. 

Αν ακολούθουσαμε όλοι το παράδειγμα του Μητσοτάκη, τώρα θα είχαμε εκατόμβες νεκρών. Αυτό θα πεί ηγετική προσωπικότητα πρός μίμηση. Και από την άλλη, ο αντίδημαρχος ζει το δράμα του γιατί θα του σκουριάσει η Aston Martin παρατημένη στο Baden Baden, όταν μανάδες παιδιών δημοτικού ξεροσταλιάζουν στις πυλωτές πολυκατοικιών για να έχουν δωρεάν wifi και να βοηθήσουν τα παιδιά τους με το πολυεπιτυχημένο Webex. Αυτό θα πει επαφή με τον κοινωνική πραγματικότητα, αυτό θα πει παράδειγμα προς μίμηση. Εύγε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο κυβερνητικό επιτελείο “Ζουν αλλιώς, Ζουν αλλού. Ειναι στον κόσμο τους”.

Δείτε το βίντεο :

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…