Νέο σκάνδαλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Ποδοσφαιριστές καταγγέλλουν προπονητή ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά

Ακόμη ένα σκάνδαλο συγκλονίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιριστές καταγγέλλουν προπονητή ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά.

583849181dc52415488b46c4

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ακόμη Βρετανούς πρώην ποδοσφαιριστές, προστέθηκαν σήμερα στον κατάλογο των «θυμάτων» του Μπάρι Μπένελ, αποκαλύπτοντας ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον εν λόγω προπονητή.

Ο -σήμερα- 62χρονος Μπένελ, εργαζόταν στην Κρου (σ.σ. σήμερα συμμετέχει στην 4η κατηγορία της Αγγλίας) και όπως φαίνεται είχε ιδιαίτερη αδυναμία στους νεαρούς, εκμεταλλευόμενος προφανώς την εξουσία της θέσης του.

«Αποφάσισα να μιλήσω στο BBC, αφού είδα την συνέντευξη του Αντι Γούντγουορντ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 44χρονος Κρις Ανσγουορθ και πρόσθεσε: «Δεν το είχα πει ποτέ και σε κανέναν. Αισθάνομαι απελευθερωμένος»…Οπως αποκάλυψε ο Ανσγουορθ, είχε επισκεφθεί πολλές φορές το σπίτι του Μπένελ, ο οποίος βρισκόταν συχνά με 2-3 αγόρια στο κρεβάτι! «Με κακοποίησε από 50 έως 100 φορές»…

Ο Τζέισον Ντάνφορντ, βρισκόταν σε διακοπές όταν ο Μπένελ προσπάθησε να τον ακουμπήσει… «Του είπα να με αφήσει ήσυχο. Και μετά από αυτό, προφανώς για να με εκδικηθεί και να με αναγκάσει, με άφηνε έξω από την ομάδα»…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά του Μπένελ -ο οποίος έχει καταδικασθεί πολλάκις στην Βρετανία και στις ΗΠΑ για σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρούς- έχουν καταθέσει ήδη, ο Αγγλος πρώην διεθνής επιθετικός, Πολ Στιούαρτ (σ.σ. 52 ετών σήμερα) και οι πρώην παίκτες της Κρου, Αντι Γούντγουορντ (43 ετών) και Στιβ Γουόλτερς (44 ετών).

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους