Νέο σκάνδαλο στην Περιφέρεια του Γ. Πατούλη

Δεν περνάει μέρα που όλο και κάποιο «γαλάζιο σκάνδαλο» θα δει το φως της δημοσιότητας, και ειδικά στην Περιφέρεια Αττικής.

NewsRoom 27/09/2020 | 15:12

Έτσι μετά το σκάνδαλο με τις αγορές πολυτελών επίπλων αξίας 20.000 ευρώ για τη διακόσμηση του γραφείου, του από τον Γιώργο Πατούλη, αποκαλύφθηκε ένα ακόμη με την τηλεδιάσκεψη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής που θα γίνει μεθαύριο 29 Σεπτεμβρίου.

Το...τελευταίο από τα 48 θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορά στο νέο κτίριο για τη στέγαση της υπηρεσίας των Λαϊκών Αγορών. Η Διοίκηση, μέσω της Οικονομικής Επιτροπής, προωθεί το κτίριο του ΙΕΚ Data Type (στην πλατεία του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω) που ίδρυσε και φαίνεται να συμμετέχει η  Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.


Το τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης


Πρόκειται για την περιφερειακή Σύμβουλο του Γ. Πατούλη που είναι αρμόδια για τον εθελοντισμό και στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου είχε φέρει το ζήτημα για την σχετική εκδήλωση, που απορρίφθηκε γιατί ήταν “φωτογραφικό” για δικά της συμφέροντα.

Η ενοικίαση του κτιρίου του ΙΕΚ στην Περιφέρεια Αττικής έρχεται και πάλι μέσω της Οικονομικής Επιτροπής. Μπίζνα και διαπλοκή πάντα εδώ.