Newsroom

Newsroom

Νέο σκάνδαλο με Διαματάρη;-Τον είχαν αποβάλλει από το Πανεπιστήμιο Columbia;

Αποβλήθηκε ή αποχώρησε οικειοθελώς από το Πανεπιστήμιο Columbia;

EK Diamataris 0 1296x864 1

Ο Αντώνης Διαματάρης που έκανε την επανεμφάνιση του ξανά όταν κραδαίνοντας το πτυχίο του στο πρωθυπουργό, πρόσφατα, για να καλύψει το fake μεταπτυχιακό που δήθεν είχε πάρει από το Πανεπιστήμιο Columbia το 2019 και τον είχαν οδηγήσει να υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού των Εξωτερικών υπεύθυνος για τον Απόδημο Ελληνισμό, ,με δημοσίευμα της και έγγραφο που παρουσιάζει η εφημερίδα «Καλάμι», ο ίδιος είχε αποβληθεί για «ακαδημαϊκούς λόγους» από το Πανεπιστήμιο

Συγκεκριμένα, μπορεί ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να ισχυριζόταν σχετικά με το περιβόητο πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Columbia ότι δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο των μαθημάτων λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο σύμφωνα με αποκαλυπτικά έγγραφα που έφερε στο φως η ομογενειακή διαδικτυακή εφημερίδα «Καλάμι», ο ίδιος είχε αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο το 1977.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα στο οποίο αναγράφεται το όνομα του Αντώνη Διαματάρη, με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 1977, ο ίδιος είχε αποβληθεί για «ακαδημαϊκούς λόγους» από το Πανεπιστήμιο τον Ιανουάριο του ίδιου έτους.

Παράλληλα, η εφημερίδα έφερε στο φως και μια επιστολή του εν λόγω Πανεπιστημίου προς τον κ. Διαματάρη, στις 3 Φεβρουαρίου του 2020 η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως έψαξαν στα αρχεία τους και διαπίστωσαν ότι τον Ιανουάριο του 1977 ο κ. Διαματάρης είχε αποβληθεί, γεγονός που επιβεβαιώνει το αρχικό έγγραφο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι την περίοδο που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έχει οικονομικά προβλήματα γι’ αυτό και εγκατέλειψε το Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με δική του μαρτυρία, είχε αγοράσει ποσοστό του Εθνικού Κήρυκα, ενώ δύο χρόνια μετά αγόρασε και το υπόλοιπο.

Να τονίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες έστειλε και εξώδική δήλωση , στην Efsyn, για το πτυχίο και τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…