Νέο ρεκόρ χυδαιότητας από τον Θάνο Τζήμερο εναντίον Ζακ Κωστόπουλου

Μέσα σε μια πρόταση, στοχοποιεί ολόκληρη τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το σύνολο των οροθετικών ανθρώπων, ενώ θυματοποιεί τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του Ζακ

2079953

Τα λέει για να προκαλέσει. Ας του το αναγνωρίσουμε. Το καταφέρνει.
Όμως για να το καταφέρει αυτό, αναγκάζεται με κάθε του ανάρτηση να πέφτει και ένα επίπεδο παρακάτω, σπάζοντας κάθε φορά και το ρεκόρ αθλιότητας και χυδαιότητας που ο ίδιος (με την αξία του) κατέχει.

Ο τρόπος που ο Τζήμερος αποφάσισε σήμερα να έρθει στην επικαιρότητα ήταν να εργαλειοποιήσει τον θάνατο ενός φερόμενου σεσημασμένου εγκληματία, που επιχείρησε να απαγάγει μια ηλικιωμένη γυναίκα, κατά τη συμπλοκή του με έναν αστυνομικό.

Φυσικά, ο Θάνος δε θα μπορούσε να μείνει στο περιστατικό. Πιστός στο χόμπι του να μπερδρεύει άσχετα μεταξύ τους πράγματα, το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Για την ακρίβεια, πολλά επίπεδα παρακάτω:

«Ελπίζω επίσης ο νεκρός Ρομά να μην ήταν οροθετικός ή ΛΟΑΤΚΙ γιατί τότε ο αστυνομικός την έβαψε και μάλλον θα αποταχθεί».

Αυτό ήταν το σχόλιο του αυτοαποκαλούμενου φιλελεύθερου (κατ’ άλλους χρυσαυγίτη με κουστούμι). 

Μια ακόμη προσπάθεια να αμαυρώσει τη μνήμη ενός ανθρώπου, του Ζακ Κωστόπουλου, που μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται με πλειάδα στοιχείων ότι στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε χωρίς να προκύπτει από πουθενά η «εγκληματική πρόθεση» που επιχειρήθηκε αρχικά να του φορτωθεί.

Μέσα σε μια πρόταση ο Τζήμερος, στοχοποιεί, όχι μόνο ολόκληρη τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και το σύνολο των οροθετικών, τους οποίους κατηγορεί ότι θα εκμεταλλεύονταν την ασθένειά τους για να αθωωθούν από μια ενδεχόμενη παράνομη πράξη τους.

Επειδή όμως δεν του αρκεί τόση χυδαιότητα, ο Θάνος Τζήμερος, ο πολιτικός ηγέτης του εαυτού του και παραληρηματικός πρωταγωνιστής της δικιάς του διαδικτυακής εκπομπής, συνεχίζει, πρακτικά θυματοποιώντας τους αστυνομικούς που είναι πιθανό να ευθύνονται, σε έναν βαθμό, για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου και που πλέον αποταχθεί από το αστυνομικό σώμα για τη στάση που κράτησαν την ημέρα της δολοφονίας.

Αναμένουμε το επόμενο σόου του Θάνου. Πάντα μας εντυπωσιάζει άλλωστε με την ευρηματικότητά του στο να βρίσκει νέους τρόπους να ανεβάσει τα επίπεδα χυδαιότητας και προκλητικότητάς του.

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των…

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

fourthiotis 45 0

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Δικογραφία σε βάρος του 56χρονου παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και του 39χρονου εκδότη Μένιου Φουρθιώτη, σχηματίστηκε…

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Κρήτη

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Στη Σούδα επιχειρούν συνολικά 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 2 πεζοπόρα