Νέο ρατσιστικό κρεσέντο στον ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το σάλο που προκλήθηκε από το ρατσιστικό οχετό εναντίον των gay που εξαπέλυσε με την παρότρυνση Αρναούτογλου ο Νίκος Αλέφαντος, τόσο ο ίδιος και οι συντελεστές της εκπομπής και πολύ περισσότερο τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

56f3cfb91dc52463728b47a5

Αυτό που ήθελαν και θέλουν είναι προφανές να περάσουν το μήνυμα ότι ο ΑΝΤ1 στηρίζει το ρατσισμό σε
κάθε του μορφή και έκφραση.

Μετά τον Αλέφαντο που εκτός από τις απίστευτες ύβρεις εναντίον των gay έλεγε ότι πρέπει να γίνει νόμος του κράτους να είναι οι άνθρωποι υποχρεωτικά straight! ο Αρναούτογλου κάλεσε τον Νότη Σφακιανάκη για να του δώσει το βήμα να εξαπολύσει γενικευμένη επίθεση εναντίον των προσφύγων και φυσικά εναντίον των gay.

Πρόκειται πλέον για απολύτως συνειδητή επιλογή του παρουσιαστή και του καναλιού που δεν τους πτόησε η καθολική αποδοκιμασία ακόμη και από τα πολιτικά κόμματα της Κύπρου της επίμαχης συνέντευξης του τραγουδιστή στο ΡΙΚ, το περιεχόμενο της οποίας τους βρήκε όπως φαίνεται απόλυτα σύμφωνους και έσπευσαν να το αναπαράγουν ζητώντας από τον Σφακιανάκη να τα ξαναπεί άλλη μια φορά για να τα εμπεδώσουμε.

Και για όσους σπεύσουν να πουν ότι δημοκρατία έχουμε (το οποίο αμφισβητεί βέβαια ο Σφακιανάκης) και δεν μπορεί κανείς να εμποδίσει κάποιον να πει τη γνώμη του η απάντηση είναι πρώτον ότι αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί ένα κανάλι και μάλιστα πανελλήνιας εμβέλειας να καλεί τον καθένα να πει ό,τι π@π@ρα του έρχεται στο κεφάλι.

Και δεύτερον αφού ο ΑΝΤ1 και ο Αρναούτογλου είναι ανοικτός και άνετος και δημοκρατικός για να προβάλλει κάθε είδους απόψεις (επιχείρημα που οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι θα υποστηρίξουν) το ερώτημα είναι γιατί δεν έχουν καλέσει κάποιον από την gay κοινότητα να απαντήσει στις προσβολές που δέχονται κάθε εβδομάδα από τους καλεσμένους του καναλιού.

Επίσης αφού καλούνται άτομα να υποστηρίξουν τις θέσεις και τη συλλογιστική της ΧΑ γιατι δεν καλούνται και άτομα και από άλλους χώρους;

Γιατί δεν καλούνται ας πούμε εκπρόσωποι του «Ρουβίκωνα» ή άλλων αναρχικών οργανώσεων να πουν τις απόψεις τους;


Πηγή: enimerosi24.gr