Νέο προκλητικό tweet Τζήμερου – Τι σχολίασε για τον Θάνο Μικρούτσικο

Ο Θάνος Τζήμερος θέλησε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει με τις χυδαίες αναρτήσεις του την ημέρα της κηδείας του Θάνου Μικρούτσικου. 

1803810 2

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θάνος Τζήμερος αποδεικνύει στην πράξη ότι τα αξιολύπητα και γεμάτα δηλητήριο σχόλια δε γίνονται «κατά λάθος» αλλά αποτελούν κομμάτι της ρητορικής του.

Την ημέρα άλλωστε της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, έσπευσε να σχολιάσει, χαρακτήριζοντάς τον «αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας».

Συγκεκριμένα τότε έγραφε:«Για το αξιακό σύστημα της αριστεράς, ο “ήρωας” δεν κρίνεται από το πώς έζησε, αλλά από το πώς πέθανε. Ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έψαχνε να βρει νόημα στη ζωή του με επαναστατική γυμναστική, ήρωας και ένας τροβαδούρος αισχρών στίχων, κήρυκας του μίσους».

Σήμερα, ακριβώς στην ίδια μισάνθρωπη λογική, λίγη ώρα μετά την κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, ο Τζήμερος ανάρτησε στο twitter βίντεο από την προπαραμονή του δημοψηφίσματος του 2015 και συγκεκριμένα από τη συναυλία υπέρ του «Όχι» την ώρα που έφτανε στο Σύνταγμα ο Αλέξης Τσίπρας, ο Θάνος Μικρούτσικος απευθύνεται από μικροφώνου στους συγκεντρωμένους και στη συνέχεια τραγουδά μαζί με τον Κώστα Θωμαΐδη και τη Ρίτα Αντωνοπούλου. 

Σχολιάζοντας σύντομα και χυδαία την παραπάνω στιγμή, ως «το μεγαλύτερο φάλτσο».

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…