Newsroom

Newsroom

Νέο περιστατικό άγριας οπαδικής βίας στη Νίκαια: Επίθεση 15 ανήλικων σε 16χρονο μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών - Οι ανήλικοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους

4456547

Ένα νέο περιστατικό άγριας οπαδικής βίας που είχε σαν κατάληξη τη μεταφορά του 16χρονου σε Νοσοκομείο για τη παροχή πρώτων ιατρικών βοηθειών σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 15 ανήλικων που φορούσαν χειρουργικές μάσκες, βγήκε από το γήπεδο και ξεκίνησε να κινείται απειλητικά εναντίον του 16χρονου που βρισκόταν ακριβώς απέναντι παρέα με δυο φίλους του.

Αμέσως μόλις ο 16χρονος αντιλήφθηκε του χούλιγκαν,  άρχισε να τρέχει, ωστόσο οι δράστες τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ρίξουν κάτω.

Στη συνέχεια, οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με γροθιές και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και την αστυνομική ταυτότητα, αφού προηγουμένως τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν τέσσερις 16χρονοι, που συμμετείχαν στην επίθεση. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…