Νέο παραμύθι από τον Ευγένιο Τριβιζά

Ένα μωρό, ένα μπιμπερό, δυο ληστές και η περιπέτεια ξεκινά. To νέο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά ακολουθεί την τρελή ιστορία…

moro bibero

Ένα μωρό, ένα μπιμπερό, δυο ληστές και η περιπέτεια ξεκινά. To νέο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά ακολουθεί την τρελή ιστορία ενός μωρού και πλάθει έναν φανταστικό κόσμο, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Τι γίνεται λοιπόν όταν δυο αδίστακτοι λωποδύτες κλέβουν το μπιμπερό ενός αθώου μωρού; Και είναι τόσο σίγουροι ότι ποτέ δε θα λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια αυτή πράξη τους.

Λογαριάζουν όμως χωρίς το μωρό, που είναι αποφασισμένο να βρει το κλεμμένο μπιμπερό και να τιμωρήσει τους δράστες.

Αγνοώντας τα παρακάλια της μαμάς του βγαίνει μπουσουλώντας απ’ το σπίτι και παίρνει τον κατηφορικό δρόμο για το κακόφημο λιμάνι, εκεί που συχνάζουν πειρατές και δραπέτες φυλακών, εκεί που καιροφυλακτούν ύποπτοι πιγκουίνοι και ανελέητοι ληστές λουκουμάδων, εκεί που κυκλοφορούν κακοποιοί με σηκωμένους τους γιακάδες και τις τσέπες τους γεμάτες καναρίνια και κλεμμένους κουμπαράδες.

Το ατρόμητο μωρό θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Τσάρλυ τον Ατσίδα με τη στραβή χωρίστρα και τον Πητ τον Πιτυρίδα, που έχει κλέψει μια ορχήστρα, θα κατατροπώσει τον Μπάμπη τον Μπουγάτσα, τον πρώην παλαιστή με την άγρια φάτσα, θα αναμετρηθεί με τον Τζιμ τον Αρπατσίνο, τον τρόμο των καζίνο, και με χίλιους δυο άλλους, ώσπου να εντοπίσει το απρόσιτο κρησφύγετο των κακοποιών και μέσα από ανήκουστους κίνδυνους να διεκδικήσει το κλεμμένο μπιμπερό του.

Πληροφορίες: Το νέο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά “Το μωρό που του κλέψανε το μπιμπερό” κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…