Νέο παραλήρημα Κυρανάκη: Ο κόσμος πρέπει να δουλέψει γιατί έχει καλομάθει με τα επιδόματα

Οργή προκαλούν για άλλη μια φορά οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη

4678379 2

Ο βουλευτής τάχθηκε κατά των επιδομάτων που χορηγούνται σε δικαιούχους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας της COVID-19.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» ότι «πρέπει να ανοίξουμε, πρέπει να ξενοδουλέψει ο κόσμος. Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την κουλτούρα που πάει να παγιωθεί του επιδόματος». «Διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μια ολόκληρη κοινωνία η οποία ζει με ένα επίδομα. Ναι τώρα είναι αναγκαίο, είναι όμως μην ξεχνάμε κάτι προσωρινό. Δεν μπορούμε να διδάξουμε μια ολόκληρη κοινωνία παγιώνοντας την κουλτούρα του επιδόματος» πρόσθεσε.  

Παρότι στην συνέχεια ο δημοσιογράφος προσπάθησε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα,  μήπως και καταφέρει να πείσει τον κ. Κυρανάκη να σώσει τα λεγόμενα του , αναφέροντας του «Μην δώσετε ιδεολογική διάσταση. Οι άνθρωποι που ζουν με το επίδομα υποφέρουν», εντούτοις ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε το αντικοινωνικό του μανιφέστο. 

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης να μεν αναγνώρισε πως οι άνθρωποι υποφέρουν, αλλά όπως είπε ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή ο μαγαζάτορας ή ο καταστηματάρχης «δεν μπορεί να δουλέψει», όπως υποστήριξε.

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…