Νέο παραλήρημα από την μεσαιωνική  ιεροεξετάστρια Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη

Η συγκλονιστική τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη και τα ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό, αναφορικά με τον ρατσισμό έναντι των διαφορετικών ανθρώπων, φαίνεται ότι ενόχλησε την υποψήφια πολιτεύτρια  της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

latinopoulou 1

 Ακολουθώντας την προσφιλή της τακτική, μιλώντας σαν μεσαιωνική  ιεροεξετάστρια, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει η ίδια  στον σεναριογράφο-ηθοποιό, για τα όσα ανέφερε  ο ίδιος στην  εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Κοινωνία χωρίς ρατσισμό, κοινωνία με μέλλον» και έθεσε το πλαίσιο του ρατσισμού έναντι των διαφορετικών ανθρώπων.  Θέλοντας  να ικανοποιήσει το  ακροδεξιό ακροατήριο, η κ. Λατινοπούλου  σύγκρινε  ανόμοια πράγματα, και  μέσα στο παραλήρημά της έφτασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εξισώσει τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου με ποινικά εγκλήματα όπως η παιδεραστία!

 

Το νέο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους».

Μάλιστα, προκειμένου να στηρίξει το επιχείρημα της ότι οι νόμοι του κράτους έχουν την ίδια ισχύ για όλους, έφερε το ακραίο παράδειγμα του νόμου της Σαρίας, ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως “συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας”.

Στη συνέχεια, εξίσωσε το ζήτημα του αυτοπροσδιορισμού με ποινικά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία. «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία.

Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία», ανέφερε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίπτωση της αιμομιξίας: «Τι θα γίνει αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς, συνάψουν σχέση και επιθυμούν να υιοθετήσουν, ισχυριζόμενοι πως θα είναι μια πολύ όμορφη, στοργική οικογένεια γεμάτη αγάπη;».

«Τι θα γίνει αν κάποιος ισχυριστεί πως γεννήθηκε βίαιος σαν λιοντάρι και σκοτώνει κόσμο; Θα δεχθούμε πως γεννήθηκε βίαιος και θα απαλλαγεί από κάθε ποινή;», συνέχισε.

«Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε κάθε περίπτωση αυτοπροσδιορισμού δεν θα σταθεί όρθιο κανένα αξιακό σύστημα και θα καταλήξουμε να ζούμε με το νόμο της ζούγκλας», τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στο τέλος, έθεσε και δύο σχετικά ερωτήματα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;” και πρόσθεσε, ρωτώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη: “Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της; Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;», κατέληξε.

 

Το νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχολιάζουν αρνητικά πολλοί χρήστες του Twitter, οι οποίοι εκφράζουν την αντίδραση και την οργή τους για την τοποθέτηση της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ