Newsroom

Newsroom

Νέο μετάλλιο και ρεκόρ η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Κάθε μέρα και βάθρο για την Άννα Κορακάκη! Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατάκτησε χτες στο σπορ πιστόλι από 25μ., σήμερα κέρδισε το ασημένιο στο αεροβόλο πιστόλι από 10 μέτρα.

57f928711dc52470568b4594

Έχοντας κάνει παγκόσμιο ρεκόρ το πρωί στους προκριματικούς, η Άννα Κορακάκη πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μπολόνια. Εκεί, η 20χρονη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε ακόμα ένα μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου!

Στον τελικό η Κορακάκη ήταν σε όλους τους γύρους πρώτη αλλά στο τέλος κατάφερε η Μεξικάνα Αλεχάντρα Ζαβάλα Βελάσκες να ισοβαθμίσει μαζί της. Οι δύο σκοπεύτριες οδηγήθηκαν στο «shootoff», όπου η Βελάσκες κατάφερε να επικρατήσει με 9,8 έναντι 9,1 της Κορακάκη. Ακόμη κι έτσι όμως, η Κορακάκη είχε καταφέρει να σημειώσει άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ τελικού (201,0), καταρρίπτοντας το δικό της!

Ο Σταύρος Κοντονής, αμέσως μετά την νέα επιτυχία της Ελληνίδας σκοπεύτριας απέστειλε τα συγχαρητήριά του:

«Η Άννα Κορακάκη συνεχίζει να κρατά στην κορυφή του κόσμου την ελληνική σημαία και να μας κάνει όλους υπερήφανους. Μετά τη διπλή ανεπανάληπτη επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατέκτησε δύο μετάλλια και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μπολόνια.

Της αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια και η τιμή όλων των Ελλήνων, δεδομένου πως πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών της, καταφέρνει να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα και να παραμένει στη διεθνή κορυφή, στοιχείο που χαρακτηρίζει τις μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού.

Για μια ακόμα φορά «εύγε» στην χρυσή Άννα και τον προπονητή και πατέρα της Τάσο Κορακάκη».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…