Newsroom

Newsroom

Νέο κύμα κακοκαιρίας την Πέμπτη – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να εκδηλωθεί από τις βραδινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, έως τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

EK kakokairia

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα δυτικά και βόρεια (ενδεικτικό υψόμετρο 400 – 500 μέτρα), σημειώνει στην πρόγνωσή της για την Αττική η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στο Αιγαίο 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από τις βραδινές ώρες και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Συγκεκριμένα, στην Αττική η ΕΜΥ αναφέρει την εκδήλωση τοπικών βροχών ή χιονόνερου, παροδικών χιονοπτώσεων στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα δυτικά και βόρεια, σε υψόμετρο 400 – 500 μέτρων. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, στα ανατολικά 8 και πρόσκαιρα από το μεσημέρι 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παρόμοια φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη Θεσσαλία, ενώ αναμένεται εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Θερμοκρασία: Από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία – Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος – Ήπειρος – Νησιά Ιονίου

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και στα ημιορεινά της Κρήτης. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν πό βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολικό Αιγαίο – Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 8 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.