Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, παρά τη συμφωνία εκεχειρίας με τη Χεζμπολάχ, με τουλάχιστον δέκα ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους στα νότια της χώρας.
Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αεροπορικό πλήγμα στην πόλη Τούρα, στην περιοχή της Τύρου, προκάλεσε τον θάνατο τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους δύο γυναίκες, ενώ άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν.
Παράλληλα, σύμφωνα με το λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων, τέσσερις ακόμη άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινές επιθέσεις στην πόλη Σουλτανίγιε.
Το ίδιο πρακτορείο μετέδωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν διαδοχικούς βομβαρδισμούς εναντίον των πόλεων Σακρά, Μπαρασίτ και Σαφάντ αλ Μπατίχ, στην περιοχή Μπιντ Τζμπέιλ.
Επιπλέον, τρεις άνθρωποι φέρεται να σκοτώθηκαν στο χωριό Αλ Ζαχράνι, όταν ισραηλινή αεροπορική επιδρομή έπληξε όχημα στο οποίο επέβαιναν πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και οδηγός μοτοσικλέτας που περνούσε από το σημείο τη στιγμή της επίθεσης.
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στην Πάτρα: 10 τα κρούσματα φυματίωσης – Σε επιφυλακή οι υγειονομικές αρχές
Διασυρμός της χώρας στον διεθνή τύπο για τις σχέσεις Μητσοτάκη με Τραμπ και MAGA
Το τέλος της αμερικανικής παντοδυναμίας; Η κινεζική ανάγνωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Αυτιάς: Αντιδράσεις μετά την πρότασή του για «σύγχρονη Σπιναλόγκα» με τα «χωριά ΑΜΕΑ»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια