Newsroom

Newsroom

Νέο «κρούσμα» οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με θύμα 14χρονο

Ομάδα δέκα ατόμων όρμησε σε ανήλικα αδέλφια που έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης - Το προσωπικού ξενοδοχείου έσωσε τον 14χρονο

ek perpam

Στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 19χρονο, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά με θύμα έναν ανήλικο, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ3, το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν δυο αδέρφια ηλικίας 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ξαφνικά, μια ομάδα δέκα ατόμων όρμησε κατά πάνω τους και εκείνα άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν βίαια, ρωτώντας τον ποια ομάδα υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, το προσωπικό ενός ξενοδοχείου βγήκε και έδιωξε την παρέα των δραστών, σώζοντας τον 14χρονο, ο οποίος φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα και αιμάτωμα στο συκώτι.

Η επίθεση έχει χαρακτηριστικά οπαδικής βίας, με τις αρχές να ερευνούν τα βίντεο της περιοχής ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες.