Νέο κρούσμα «γειτονικής χώρας» με τον Άδωνη να προκαλεί πολλά γέλια – «Με ποιόν βγάλατε φωτογραφία;» (video)

Μπορεί ο Άδωνης Γεωργιάδης να φωτογραφήθηκε με τον Ζόραν Ζάεφ, αλλά στα δημοσιογραφικά πλατό είναι γι' αυτόν ο «πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας»

adonis

Άφθονο ήταν το γέλιο που προκάλεσε ο Άδωνης Γεωργιάδης, κατά τη σημερινή του εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αν και ο υπουργός Ανάπτυξης όχι απλά συναντήθηκε αλλά έβγαλε και φωτογραφίες με τον Ζόραν Ζάεφ κατά την επίσκεψή του στη χώρα, τις επόμενες μέρες όμως έσπευσε να προωθήσει ένα διαφορετικό προφίλ στο εσωτερικό της χώρας.

Μπορεί ο Άδωνης Γεωργιάδης να έχει εμφανιστεί στο παρελθόν από τους πιο ανένδοτους «μακεδονομάχους», η σημερινή του στάση όμως είναι τουλάχιστον αντιφατική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τα γέλια των παρευρισκόμενων στο πάνελ – και όχι μόνο.

Όταν λοιπόν η συζήτηση στην εκπομπή πήγε στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας και οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον ρωτάνε για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας, απέφυγε να την κατονομάσει, επιλέγοντας κι αυτός με τη σειρά του το… γειτονική χώρα.

«Στην έξοδο από την Μεγάλη Βρετανία, έπεσα πάνω στον κ. Ζάεφ. Μου είπε οτι γνωρίζω για εσάς και θέλω να βγούμε μία φωτογραφία. Και βγήκα μία φωτογραφία. Το τί μου σούρανε… Δηλαδή για να καταλάβω δεν θα βγει ο Υπουργός φωτογραφία με έναν Πρωθυπουργό; Αυτό σημαίνει οτι έχει αλλάξει η στάση για την Συμφωνία των Πρεσπών;», είπε αρχικά ο υπουργός ανάπτυξης με τους δημοσιογράφους να χαμογελούν.

«Συγγνώμη, δεν άκουσα. Με ποιον βγάλατε φωτογραφία;» τον ρώτησε με ύφος ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης για να λάβει από τον υπουργό Ανάπτυξης την απάντηση: «Με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας».

«Στις επίσημες μου συναντήσεις χρησιμοποιώ το διεθνώς αναγνωρισμένο όνομα της χώρας. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες, μπορώ να μην το κάνω» είπε σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.