Newsroom

Newsroom

Νέο κήρυγμα "αγάπης" από τον Αμβρόσιο: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες

Mε γνώμονα το "αγαπάτε αλλήλους" ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έγραψε ένα νέο κείμενο για τους δήθεν μετανάστες που στην πραγματικότητα είναι κατακτητές και για την χώρα μας που από-χριστιανίζεται.

5889ccad1dc52476658b4fce

Διαβάστε το κείμενο

«Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη. Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες” γράφει ο Αμβρόσιος.

Και συνεχίζει: “Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!

Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται! Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυροποιούνται! Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων….

Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε! Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!

Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας»

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…