Νέο Ηράκλειο – Nέα φασιστική επίθεση σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ, τραυμάτισαν 4 μέλη της (Videos)

Δώστε σημασία στο βίντεο. Ακούγεται η εντολή "ΤΕΛΟΣ", που όπως φάνηκε στη δίκη της ΧΑ ήταν το παράγγελμα του επικεφαλής όλων των δολοφονικών τους επιθέσεων. Χτυπάνε για λίγα δευτερόλεπτα και μόλις ακουστεί το "τελος" διαλύονται.

5390768

Νέα φασιστικη επίθεση αυτή τη φορά σε μέλη της ΚΕΕΡΦΑ στο Ν. Ηράκλειο, μια από τις περιοχές που η ΧΑ είχε ισχυρές δυνάμεις κρούσης. Λίγες μόλις ώρες μετά τη φασιστική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ. Οι εικόνες από τη νέα επίθεση είναι εξίσου σοκαριστικές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχουν γίνει προσαγωγές για την επίθεση, ενώ η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει στον λογαριασμό της στο Facebook ότι «ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας».

Οι δράστες που, σύμφωνα με την αστυνομία ήταν 15 άτομα, με μαύρα ρούχα και κράνη, χτύπησαν κάποιους από τους συγκεντρωθέντες και στη συνέχεια διέφυγαν.

Για το επεισόδιο διενεργείται προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.

Δείτε το βίντεο

Δώστε σημασία στο βίντεο. Ακούγεται η εντολή “ΤΕΛΟΣ”, που όπως φάνηκε στη δίκη της ΧΑ ήταν το παράγγελμα του επικεφαλής όλων των δολοφονικών τους επιθέσεων. Χτυπάνε για λίγα δευτερόλεπτα και μόλις ακουστεί το “τελος” διαλύονται.

Ένα χρόνο μετά τη δικη, το παρακράτος κάνει την κίνησή του και το κράτος διαλέγει ενεργά πλευρά. Είναι η ώρα το αντιφασιστικό κίνημα να κάνει τη δική του κίνηση.

ΚΕΕΡΦΑ – Από τη σελίδα τους στο Facebook: «Πρώτη επίθεση: Φασιστική επίθεση τώρα στη Πλατεία Ν·Ηρακλείου
Ομάδα φασιστών επιτέθηκε σε εκδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ με την κάλυψη της Αστυνομίας.
Ολοι και όλες στην Πλατεία Ν. Ηρακλείου τωρα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…