Νέο χτύπημα του σαμαρικού Antinews στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δεν έχει σταματημό η καζούρα που δέχεται η κυβέρνηση της ΝΔ από  το σαμαρικό Antinews. Το site σχολιάζει  την επίσκεψη Πιπίνη στην πρεσβεία της Βενεζουέλας, με μάλλον ειρωνικό τρόπο.

5d9b750a825e635268500a04 1

«Περίεργο. Ενώ μια από τις πρώτες ανακοινώσεις του υπουργείου Εξωτερικών, μόλις δυο εβδομάδες μετά τις εκλογές του Ιουλίου, οπότε η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε κυβέρνηση, ήταν η αναγνώριση του Χουάν Γκουαϊδό ως μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας, τώρα το μέγαρο Μαξίμου στέλνει στην πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα “απεσταλμένο” του για να συναντηθεί με τους διπλωμάτες του Καράκας» γράφει σε σχόλιό του με τίτλο «Τα ξαναβρήκε η κυβέρνηση με τον Μαδούρο;».

Και συνεχίζει:

«Πρόκειται για τον Ιάσωνα Πιπίνη, ο οποίος έχει την “επίσημη” ιδιότητα του συμβούλου του πρωθυπουργού για τις… λατινοαμερικανικές υποθέσεις.

Ο ίδιος, ως δημοσιογράφος προηγουμένως, εμφανιζόταν ως σφοδρός επικριτής του “καθεστώτος Μαδούρο” και υπέρ του Γκουαϊδό.

Το ερώτημα είναι ποια αποστολή κλήθηκε να εκτελέσει ο Ι.Πιπίνης πηγαίνοντας στην πρεσβεία της Βενεζουέλας.

 

Επιπλέον (γιατί αυτή η επισημότητα;) η φωτογράφησή του με φόντο το πορτραίτο του Μαδούρο και του Τσάβες μάλιστα, και η ανάρτηση της φωτογραφίας αυτής στον λογαριασμό twitter της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα.

Δεν αντιλαμβάνονται, μάλιστα, ότι τους έχει τρολλάρει η ίδια η πρεσβεία, την οποία ο ίδιος μέχρι χτες επέκρινε;

Πόσο μάλλον, όταν διπλωματικοί κύκλοι του Καράκας “διαρρέουν” ότι “βασικά ο απεσταλμένος μετέφερε μήνυμα – επιθυμία του Έλληνα πρωθυπουργού για εμβάθυνση της σχέσης της Αθήνας με τη Λατινική Αμερική”. Κάτι που, αν ισχύει, είναι πολύ σοβαρό, δεδομένου ότι ο “σύμβουλος” του πρωθυπουργού δεν πήγε στην πρεσβεία κάποιας άλλης λατινοαμερικανικής χώρας, αλλά σε αυτήν της Βενεζουέλας.».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…