Νέο «χτύπημα» του Κύρτσου για Μητσοτάκη και τους ολιγάρχες στο φυσικό αέριο

Νέα βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πολιτική που ακολουθεί στον τομέα της ενέργειας από τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο.

4758629 3

Ένα ακόμα «χτύπημα» του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αφορμή την ακρίβεια  και την κυβερνητική τακτική  στην ενέργεια και τους επιχειρηματικούς ομίλους – ολιγάρχες- που φτιάχνει σε βάρος της κοινωνίας.

Με αναρτήσεις του στο twitter, ο Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει «Αυτό που γίνεται στον ενεργειακό τομέα στη χώρα μας είναι πρωτοφανές», και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό τονίζει:

«Ο Μητσοτάκης φτιάχνει προσκείμενους σε αυτόν ολιγάρχες, με το φυσικό αέριο και τις μελετημένες στρεβλώσεις της ψευτοαγοράς. Οργανώνει βίαιη μεταφορά εισοδήματος και πλούτου σε βάρος της κοινωνίας

 

Προσθέτει δε ότι «η διαπλοκή και ακρίβεια φρενάρουν την ανάπτυξη. Είναι τέτοια η συσσώρευση έργων από συγκεκριμένο επιχειρηματικό ομίλο, ώστε δημιουργούνται συνθήκες καθυστέρησης. Οι άλλοι κατασκευαστές μετατρέπονται σε υπεργολάβους, με σοβαρό πρόβλημα, εξαιτίας της ανατίμησης των υλικών.»

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…