Νέο "χαστούκι" στον Κάμερον: Υπουργός του έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε γυναίκες

Στην παραίτηση οδηγήθηκε, το Σάββατο το βράδυ, υπουργός της κυβέρνησης του Ντέιβιντ Κάμερον μετά την αποκάλυψη «ροζ» σκανδάλου. Παραιτηθείς είναι…

paraitisi upourgou gia skandalo me roz fwtografies 3.w l

Στην παραίτηση οδηγήθηκε, το Σάββατο το βράδυ, υπουργός της κυβέρνησης του Ντέιβιντ Κάμερον μετά την αποκάλυψη «ροζ» σκανδάλου. Παραιτηθείς είναι ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μπρουκς Νιούμαρκ, ο οποίος μπήκε στην κυβέρνηση μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο υπουργός Μπρούς Νιούμαρκ, παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών, έστελνε γυμνές φωτογραφίες του σε γυναίκες μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Μπρουκ Νιουμαρκ ανέφερε: «Έχω αποφασίσει να παραιτηθώ από υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς έχω ειδοποιηθεί για μια ιστορία που πρόκειται να δημοσιευθεί σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ζητώ να γίνει σεβαστεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου. Παραμένω πιστός υποστηρικτής αυτής της κυβέρνησης καθώς εξελίσσεται το μακροχρόνιο οικονομικό πρόγραμμα προς όφελος του βρετανικού λαού».Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε απλά ότι η παραίτηση έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Η παραίτηση, που έπεσε σαν κεραυνός το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο, υποβλήθηκε λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει η Sunday Mirror που αποκαλύπτει τα καμώματα του Βρετανού υπουργού.Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης οι γυναίκες που λάμβαναν τις φωτογραφίες του υπουργού, ήταν τα “δολώματα” που είχε βάλει η Sunday Mirror για να τον δελεάσουν.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η παραίτηση του Μπρουκς Νιούμερκ έρχεται ελάχιστες ώρες μετά την αποσκίρτιση του βουλευτή των Συντηριτικών Μάρκ Ρέκλες στο κόμμα UKIP του ακροδεξιού και αντι-ευρωπαϊστη, Νάιτζελ Φάρατζ.

Η παράίτηση του υπουργού και η αποχώρηση του βουλευτή χαρακτηρίζονται ως “εξευτελιστικά πλήγματα” για τον πρωθυπουργό Κάμερον και το Συντηρητικό Κόμμα το οποίο αύριο Κυριακή  πραγματοποιεί την τελευταία συνδιάσκεψή του πριν τις γενικές εκλογές του 2015.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.