Newsroom

Newsroom

Νέο εργατικό ατύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη – Ακρωτηριάστηκε ξυλουργός

Λίγες μόνο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα φέρνει στο προσκήνιο τις κακές συνθήκες εργασίας.

perama

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (10/6) στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, λίγες μέρες μετά το τραγικό εργατικό δυστύχημα που άφησε πίσω του ένα νεκρό και δύο τραυματίες.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενος ναυπηγοξυλουργός ακρωτηριάστηκε σε δάχτυλο του χεριού του, ενώ δούλευε στα ναυπηγεία «Golden Yacht».

Σύμφωνα με το 902.gr, ο εργαζόμενος αρχικά μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο», όμως λίγο αργότερα διαμετακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Σημειώνεται ότι κάτω από την άμεση και αγωνιστική παρέμβαση του Σωματείου Ναυπηγοξυλουργών και του Συνδικάτου Μετάλλου, διακόπηκαν οι εργασίες στο σημείο. Όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο, υπό την πίεση από την εργοδοσία να ολοκληρώνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες επισκευής των πλοίων, οι εργάτες δουλεύουν «ο ένας πάνω στον άλλον», με εξαντλητικά ωράρια και μεγάλη κούραση, ενώ επίσης συνεχίζεται η απουσία ελέγχων.

Όλο και πιο κοντά το τέλος του Όρμπαν στην Ουγγαρία: Σημαντικό προβάδισμα για την αντιπολίτευση δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

βίκτορ όρμπαν

Όλο και πιο κοντά το τέλος του Όρμπαν στην Ουγγαρία: Σημαντικό προβάδισμα για την αντιπολίτευση δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Η οριστικοποίηση του αποτελέσματος ενδέχεται να καθυστερήσει, ακόμη και για εβδομάδες.

Οι Προτάσεις μας

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

kairos

Καιρός: Νέα πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα – Ασταθείς θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, από τη Μεγάλη Πέμπτη ως και την Κυριακή του…

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ