Νέο επεισόδιο στο "ψυχόδραμα" της ΝΔ – Δεκτή η ένσταση του Άδωνη (βίντεο)

Στην κούρσα της διαδοχής της ΝΔ μπαίνει και επισήμως ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το “μπάχαλο” που προκλήθηκε χθες. Στη σημερινή συνεδρίαση…

2352216 0

Στην κούρσα της διαδοχής της ΝΔ μπαίνει και επισήμως ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το “μπάχαλο” που προκλήθηκε χθες. Στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ έγινε δεκτή η ένστασή που είχε υποβάλλει, μετά την εκπρόθεσμη κατάθεση της υποψηφιότητάς του.

«Η απόφαση της ΚΕΦΕ ήταν τυπικώς ορθή. Ουδέποτε κατηγόρησα τα μέλη της ΚΕΦΕ ότι ενήργησαν με δόλιο τρόπο. Ήταν δικό μου σφάλμα και πάνω στον πανικό μου δεν ενημέρωσα για την καθυστέρηση. Ευχαριστώ τα μέλη για την έκτακτη συνεδρίαση και κυρίως το γραμματέα Α. Παπαμιμίκο Ήταν άδικες οι κατηγορίες εναντίον του» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αρχικά η υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη απορρίφθηκε από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος, ως εκπρόθεσμη, καθώς υπήρξε καθυστέρηση μόλις λίγων λεπτών στην υποβολή της. Ομως, σήμερα το πρωί συνεδρίασε εκ νέου η Επιτροπή, που τελικά έκανε αποδεκτή την ένσταση του κ. Γεωργιάδη. Ετσι, μαζί με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.