Newsroom

Newsroom

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Κύπριο υπουργό του Τσοχατζόπουλου

Τερματίστηκε σήμερα το πρωί στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού η διαδικασία έκδοσης στην Ελλάδα, του πρώην υπουργού εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνου…

Τερματίστηκε σήμερα το πρωί στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού η διαδικασία έκδοσης στην Ελλάδα, του πρώην υπουργού εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιου του Μιχάλη.
To ευρωπαίκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί αρχικώς, ανακλήθηκε και εκδόθηκε νέο. Ως εκ τούτου η διαδικασία που αφορούσε το πρώτο ένταλμα τερματίστηκε και αναμένεται να αρχίσει νέα στη βάση του καινούργου εντάλματος.

Τυπικώς ο Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του αναμένεται να συλληφθούν και πάλι και να τους επιβληθούν οι ιδίοι περιοριστικοί όροι μέχρι να εκδικαστεί το απίτημα για έκδοση τους στην Ελλάδα.

Ο εκ των δικηγόρων του κ. Μιχαηλίδη, Ευστάθιος Ευσταθίου υποστήριξε πως η ανάκληση του πρώτου εντάλματος έγινε μεθοδευμένα μετά τη πρόσφατη τροποποίηση του Κυπριακού Συντάγματος, ώστε να μπορεί να γίνει η έκδοση των πελατών του στην Ελλάδα.
Ο κ. Ευσταθίου εξέφρασε επίσης απαρέσκεια για το τρόπο που χειρίζονται τα ΜΜΕ την υπόθεση, αλλά και για τις δηλώσεις υπουργών, βουλευτών και άλλων αξιωματούχων. Υποστήριξε ότι επισπεύσθηκε η τροποποίηση του Συντάγματος για να εκδοθεί ο κ. Μιχαηλίδης. Τέλος διαφώνησε και με τη πρακτική ανάκλησης του πρώτου ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…