Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον Λεωνίδα Μπόμπολα εκδίδουν οι κυπριακές Αρχές.

5721f41a1dc5240d3b8b4d17

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο «Πολίτης» η Αστυνομία ακυρώνει το πρώτο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, με σκοπό στο νέο ένταλμα, να προστεθούν τα νέα στοιχεία που προέκυψαν. Η κίνηση αυτή αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το έργο των ανακριτικών αρχών.

Το νέο ένταλμα θα σταλεί άμεσα στις ελληνικές Αρχές οι οποίες στις 6 Μάιου θα αποφασίσουν αν θα εκδοθεί ο Μπόμπολας στην Κύπρο.

Υπεθυμίζεται ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας κατηγορείται για συνομωσία και διάπραξη κακουργημάτων, χρηματισμό δημοσίου λειτουργού και αδικήματα διαφθοράς και ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, σε μια υπόθεση που αφορά τη λειτουργία του χώρου εναπόθεσης σκουπιδιών, ΧΥΤΑ ΠΑΦΟΥ και ΧΥΤΥ Κόσιης τους οποίους διαχειρίζεται εταιρία της οποίας μέτοχος είναι ο ίδιος.

Ο Μπόμπολας υποστηρίζει ότι τα όποια αδικήματά του έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα και γι’ αυτό ζητάει να δικαστεί από τις ελληνικές Αρχές και όχι από τις κυπριακές.

Πάντως, όπως έχει αποκαλύψει το koutipandoras.gr άνθρωποι οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονταν στις μίζες που καταβάλλονταν σε τοπικούς παράγοντες της Κύπρου προκειμένου να ευνοείται οικονομικά η εταιρία του Μπόμπολα, έχουν καταθέσει ότι καμιά μίζα δεν δινόταν αν δεν την ενέκρινε ο Λεωνίδας Μπόμπολας.

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.