Νέο βίντεο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβαζ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται ακόμη πιο ευδιάκριτα οι δολοφόνοι που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του.

dolofoni karaivaz video ntokoumento

Στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται νέο βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο απεικονίζει τους δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Το εν λόγω ντοκουμέντο έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα, και καταγράφει τη στιγμή της αποχώρησης των δραστών από το σημείο της εκτέλεσης το μεσημέρι της Παρασκευής στον Άλιμο. Η τοποθεσία της κάμερας ασφαλείας που κατέγραψε τους δράστες βρίσκεται μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο της εκτέλεσης και περίπου 750 μέτρα πριν οι δράστες καταφέρουν να διαφύγουν προς την παραλιακή – δίνοντας νέα στοιχεία στους αστυνομικούς για την διαδρομή που ακολούθησαν.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο ο δεύτερος εκτελεστής ο συνοδηγός κρατάει στα πόδια του το όπλο ενώ και οι δύο εκτελεστές φοράνε γάντια. Μία ακόμη λεπτομέρεια που τράβηξε την προσοχή των αρχών είναι ότι το μηχανάκι έχει πινακίδα ενώ με μεγάλη ανάλυση ένα έμπειρο μάτι μπορεί να διακρίνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του οδηγού μέσα από την αντανάκλαση του προσώπου του στο προστατευτικό του κράνους.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει εντοπίσει πάνω από 100 βίντεο σχετικά με την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με το Open TV, η αστυνομία έχει προχωρήσει στη χαρτογράφηση της διαδρομής που επέλεξαν οι δύο δράστες για να διαφύγουν από το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

 «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις, κάνοντας «φύλλο και φτερό» το παρελθόν του δημοσιογράφου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζώη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (09/04), στον Άλιμο, όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα, τον πυροβόλησαν από μικρή απόσταση και τον σκότωσαν.

Οπως έγινε γνωστό ο δημοσιογράφος, τον επόμενο μήνα επρόκειτο να δώσει κατάθεση για σοβαρή υπόθεση.

Ο εκλιπών, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την περιβόητη υπόθεση της Ε.Υ.Π (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) για ένα σύστημα διαπλοκής εν αποστρατεία και εν ενεργεία αστυνομικών με τη λεγόμενη «τράπεζα της νύχτας», στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν ο επίσης δολοφονημένος, Δ.Μ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάνει αποκαλύψεις στην ιστοσελίδα του για την εν λόγω υπόθεση και  ο δημοσιογράφος θα κατέθετε εκ νέου. Εικάζεται ότι οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον άτυχο δημοσιογράφο μπορεί να γνώριζαν ότι θα δώσει νέα κατάθεση και να ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

(Πηγή video Ethnos)

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…