Newsroom

Newsroom

Νέο βίντεο δείχνει τον Κ. Μητσοτάκη να υπόσχεται παύση των ελέγχων σε επιχειρήσεις (video)

«Εγώ να ξέρεις δεν στέλνω. Και το Κράτος δεν πρέπει να στέλνει», ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο παράπονο επιχειρηματία για τις «επισκέψεις» των επιθεωρητών

4824764

Απολύτως αποκαλυπτική ήταν η συζήτηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με επιχειρηματία του Καστελόριζου, ο οποίος τού παραπονέθηκε για τους αυξημένους οικονομικούς ελέγχους.

Τη συνομιλία κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του Open, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί στις 9 Ιουνίου 2019.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στα παράπονα του επιχειρηματία ότι «ο Τσίπρας όταν έφυγε από εδώ μας έστειλε 8 φορές τον ΣΔΟΕ» απάντησε σκωπτικά: «Αυτή ήταν η ανταμοιβή».

Ο διάλογος όμως συνεχίστηκε και έγινε ακόμη πιο αποκαλυπτικός:

Επιχειρηματίας: «Ναι, για τον γαλάζιο ουρανό που μας έλεγε και τη γαλάζια θάλασσα. Να πω κι ένα αστείο. Εσείς πόσες φορές θα μας τον στείλετε;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εγώ να ξέρεις δεν στέλνω. Και το Κράτος δεν πρέπει να στέλνει, αλλά πρέπει να δείχνει μια μεγάλη κατανόηση απέναντι στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με πολύ αυξημένο κόστος».

Η αναδημοσίευση του βίντεο του Open, έρχεται μόλις μια ημέρα μετά τον σάλο που ξεσπασε από ένα άλλο βίντεο στο οποίο επιχειρηματίας φαίνεται να ζητάει επταήμερο εργασίας και παύση των ελέγχων της επιθεώρησης εργασίας, με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά σε δεύτερο χρόνο ότι η ΝΔ θα λειτουργήσει σαν οδοστρωτήρας για τα «εμπόδια» της επιχειρηματικότητας.

Το νέο βίντεο λοιπόν, ίσως μπορεί να λειτουργήσει και σαν απάντηση για το αν η ΝΔ θεωρεί τους ελέγχους «εμπόδιο» της επιχειρηματικότητας.

Ο εντοπισμός του επίμαχου αποσπάσματος έγινε από το altsantiri.gr

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…