Newsroom

Newsroom

Νέο «μπάχαλο» με τον τελικό Κυπέλου Ελλάδος-Ακύρωσε το Πανθεσσαλικό η ΕΠΟ

Δε θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας , με την ΕΠΟ να αναζητά έδρα

kypello elladas programma

Το “μπάχαλο” με τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται, αφού ο νέος “πόλεμος” της ΕΠΟ με το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αναμένεται να οδηγήσει στον ορισμό άλλη έδρας για το παιχνίδι τίτλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά η Εταιρία Διαχείρισης του Σταδίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία το… ξέκοψε για το συγκεκριμένο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Πανθεσσαλικού:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στα το φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».

Η θέση της ΕΠΟ

Από την πλευρά της η ΕΠΟ αναφέρει: «Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής

Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από αυτή την εξέλιξη, η Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου γηπέδου και λιγότερο από ένα μήνα πριν τον αγώνα κι ακόμη κανείς δεν γνωρίζει που θα γίνει το ματς,και αν θα έχει κόσμο

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…