Νέο ατόπημα από ΕΡΤ: Έβγαλε ΔΑΠιτη «αιώνιο» φοιτητή να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο Κεραμέως

Νέο ατόπημα  από την ΕΡΤ η οποία έβγαλε στο απογευματινό της δελτίο φοιτητή της ΔΑΠ για να υπερασπιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της Νίκης Κεραμέως.

NewsRoom 11/02/2021 | 21:04

Μάλιστα, η δημοσιογράφος τον παρουσίασε ως δήθεν απλό φοιτητή, δίνοντας τον λόγο «στους ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο και αντιδρούν».

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μόσχο, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ίδιος στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι μέλος της ΔΑΠ. Μάλιστα, μπήκε στο πανεπιστήμιο το 2015, που σημαίνει ότι σύμφωνα με το νόμο Κεραμέως, αν δεν ολοκληρώσει τις σπουδές του μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, τότε θα διαγραφεί.

«Τι είναι αυτό που ξεσηκώνει τους φοιτητές, τους καθηγητές και σε ποια σημεία υπάρχει συμφωνία; Πώς το βλέπεις εσύ όλο αυτό το ντιμπέιτ;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον φοιτητή της ΔΑΠ ο οποίος απάντησε:

«Το νομοσχέδιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, οι συγκεκριμένοι που αντιδρούν είναι αυτοί που ενοχλούνται, αυτοί που θα σταματήσουν να κάνουν όλα όσα έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Πρόκειται για τα περιστατικά βίας και ανομίας».

Και συνέχισε σε γραμμή ΝΔ: «Οι περισσότερες από τις πορείες που είδαμε ήταν υποκινούμενες από τέτοια στοιχεία».

 

Πηγή: Αυγή