Newsroom

Newsroom

Νέο απειλητικό μήνυμα από άγνωστο σε παράγοντες της ΕΟΕ

Άλλο ένα απειλητικό μήνυμα δέχτηκαν παράγοντες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, καθότι και πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εκλογών της ΕΟΕ είχαν δεχτεί απειλές.

592d42011dc524041d8b4644

Σύμφωνα με τη «Live Sport» το απειλητικό e-mail έφτασε στους Αντώνη Νικολόπουλο (κανόε καγιάκ), Γιώργο Αλικάκο (μοντέρνο πένταθλο), Μιχάλη Φυσετζίδη (τάε κβο ντο) και Βασίλη Κατσώρα (χιονοδρομία). 

Το e-mail που έλαβαν είχε το εξής περιεχόμενο:

Συχνά σας παρατηρώ κύριοι, βλέπω τι κάνετε, διαισθάνομαι τη ντροπή σας, την αμηχανία σας. Η ντροπή προκύπτει όταν δεν έχεις σταθεί ικανός να τα καταφέρεις στο “ποιος” θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είσαι. Καθημερινά αποδεικνύετε πόσο ένοχοι είστε αφού πληρούσατε τρεις προϋποθέσεις: 

1. είχατε κίνητρο, 

2. είχατε τα μέσα και 

3. είχατε και την ευκαιρία.

Παρατηρώντας διεξοδικά κάποιους από εσάς, διέκρινα ένα είδος μεταμέλειας στα μάτια σας, γνωρίζω καλά όμως ότι η μεταμέλεια δεν είναι τόσο λύπη για το κακό που κάνατε, όσο φόβος για εκείνο που μπορεί να πάθετε εξαιτίας του. Αυτός που υποστηρίξατε σας θεωρεί εντελώς ηλίθιους, το να φαίνεστε όμως ηλίθιοι στα μάτια ενός βλάκα είναι ηδονή υψηλής αισθητικής.

Υπάρχει ένα και μοναδικό θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις. Και μαζί με αυτό πηγαίνει η μία και μοναδική θεμελιώδης ανθρώπινη υποχρέωση: η υποχρέωση να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες. Να είστε λοιπόν έτοιμοι για αυτές επειδή ο καιρός πλησιάζει.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…