Νέο αλαζονικό «όχι» Μητσοτάκη σε debate με τον Τσίπρα: Ξέρουμε ποιος θα είναι πρώτος στις εκλογές (video)

Στην αρχή της συνέντευξης έλεγε ότι «τίποτα δεν εγγυάται» πως θα ξαναείναι πρωθυπουργός αλλά μόλις τέθηκε το θέμα του debate με τον Αλέξη Τσίπρα, τα πράγματα άλλαξαν.

image 16

«Φυλάει τα ρούχα του» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού αρνείται και πάλι να προχωρήσει σε debate απευθείας με τον Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές του Ιουνίου, επικαλούμενος αυτή τη φορά τη μεγάλη διαφορά που κατέκτησε το κόμμα του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Alpha, o κ. Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει στο αν θα γίνει τελικά το debate ανάμεσα στους δύο, όπως είχε δεσμευτεί ο ίδιος πριν τις εκλογές του Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με αλαζονεία ότι το ζήτημα του ποιος θα είναι πρωθυπουργός την επόμενη ημέρα έχει ήδη ξεκαθαριστεί και για αυτόν τον λόγο δεν θεωρεί σκόπιμη μια αντιπαράθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Νομίζω ότι αυτό το debate δεν έχει λόγο να γίνει γιατί πολύ απλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα για ποιος θα είναι πρώτος. Άρα νομίζω ότι σε αυτό το ερώτημα απάντησε η ίδια η κάλπη», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, στην αρχή της συνέντευξης ο κ. Μητσοτάκης είχε μια… αρκετά διαφορετική γραμμή: «Εγώ θα φύγω από αυτό το γραφείο και τίποτα δεν μου εγγυάται ότι θα ξαναγυρίσω. Αυτό εναπόκειται στον ελληνικό λαό. Και πρέπει να το γνωρίζει αυτό ο ελληνικός λαός ότι αν επιθυμεί να ξαναείμαι εγώ σε αυτή τη θέση πρέπει να έρθει να με ψηφίσει, δε θα γίνει με κάποιον μαγικό αυτόματο τρόπο», είπε συγκεκριμένα.

Φαίνεται όμως ότι η «γραμμή» αυτή φτάνει μόνο μέχρι να τεθεί το θέμα του debate και της απευθείας αντιπαράθεσης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Diamond League Στοκχόλμης: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τον «άρχοντα των αιθέρων», Μόντο Ντουπλάντις

duplantis

Diamond League Στοκχόλμης: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τον «άρχοντα των αιθέρων», Μόντο Ντουπλάντις

Ο «διαστημικός» Μόντο Ντουπλάντις έκανε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 6,28μ., αυτή τη φορά μάλιστα…

Μαρίνα Βουλιαγμένης: Βίντεο-ντοκουμέντο από την ανέλκυση του ελικοπτέρου που συνετρίβη

ελικοπτερο

Μαρίνα Βουλιαγμένης: Βίντεο-ντοκουμέντο από την ανέλκυση του ελικοπτέρου που συνετρίβη

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων, ενδέχεται η πτώση να οφείλεται σε υπερφόρτωση ή…

ΣΥΡΙΖΑ: Να διερευνηθεί η καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού για τις απειλές κατά της ζωής της

karystianoy esiea

ΣΥΡΙΖΑ: Να διερευνηθεί η καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού για τις απειλές κατά της ζωής της

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις αρμόδιες Αρχές να προχωρήσουν στην άμεση διερεύνησή των απειλών που κατήγγειλε…

Πάτρα: Νέα πτώση μετώπης – Κομμάτια τσιμέντων έπεσαν από 3ο όροφο κτιρίου

ΠΤΩΣΗ Τσιμεντα

Πάτρα: Νέα πτώση μετώπης – Κομμάτια τσιμέντων έπεσαν από 3ο όροφο κτιρίου

Το περιστατικό συνέβη αιφνιδιαστικά και, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να…

ΠΑΣΟΚ: Οι σημερινές αποκαλύψεις επιβεβαίωσαν ότι οι ιδιοκτήτες και ιδρυτές της «Ομάδας Αλήθειας» ήταν υπάλληλοι της ΝΔ

pasok 1

ΠΑΣΟΚ: Οι σημερινές αποκαλύψεις επιβεβαίωσαν ότι οι ιδιοκτήτες και ιδρυτές της «Ομάδας Αλήθειας» ήταν υπάλληλοι της ΝΔ

Μετά τις σκληρές ανακοινώσεις για τις αποκαλύψεις που αφορούν την Ομάδα Αλήθειας και   εξέδωσαν η…