Νέο αινιγματικό "τίτιβισμα" από την Κατερίνα Παπακώστα (εικόνα)

Η Κατερίνα Παπακώστα εμφανίζεται τελευταία ιδιαιτέρως δραστήρια. Πρόσφατα είχε αφήσει να εννοηθεί μέσω twitter ότι μια νέα πολιτική κίνηση βρίσκεται στα σκαριά, πράγμα που επανέλαβε με νέο «τιτίβισμά» με αφορμή των εργατική Πρωτομαγιά σήμερα.

5a9024371dc524b0318b45cc

Η ανεξάρτητη καραμανλική βουλευτής έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή Πρωτομαγιά. Ν.Ε.Ο ξεκίνημα». Αν και ακόμη δεν έχουν υπάρξει σχετικές ανακοινώσεις είναι γνωστό ότι στον χώρο της λεγόμενης καραμανλική δεξιάς υπάρχουν έντονες ζυμώσεις, βασικοί πρωταγωνιστές στις οποίες είναι βέβαια η Κατερίνα Παπακώστα αλλά κι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. 

Δείτε το tweet της κ. Παπακώστα:

Διαβάστε σχετικά: Ν.Ε.Ο. κόμμα από την Κατερίνα Παπακώστα;

Δεν πρέπει ως εκ τούτου να θεωρείται τυχαίο το ότι χθες εκείνη, ο κ. Αντώναρος αλλά και ο πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Νίκος Καραχάλιος έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο μέσω του οποίου επέκριναν έντονα τις τακτικές που ακολουθεί η ΝΔ.  

Άλλωστε η ίδια η Κατερίνα Παπακώστα έχει κατά καιρούς όπως πληροφορούμαστε, αφήσει να εννοηθεί ότι η νέα πολιτική πρωτοβουλία

θα εντάσσεται στην «μετριοπαθή κοινωνική δεξιά με προτεραιότητα στην κοινωνική ατζέντα και πυρήνα της πολιτικής τον άνθρωπο». Πράγματα δηλαδή που σαφώς περιγράφονται στο κείμενο που συνυπέγραψε με τους Αντώναρο και Καραχάλιο.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει στο επόμενο διάστημα να περιμένουμε εξελίξεις αφού είναι πλέον εμφανές ότι η κεντροδεξιά και δεξιά πτέρυγα του πολιτικού συστήματος βρίσκονται σε σημείο οριακό.

  

Διαβάστε σχετικά: Πυρά σε ΝΔ από Αντώναρο, Παπακώστα και Καραχάλιο με αφορμή την Πρωτομαγιά