Newsroom

Newsroom

Νεκρός ψαράς από τσιμπήματα μελισσών που απελευθερώθηκαν μετά από τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαρύνθου και ολόκληρης της Εύβοιας από το απίστευτο περιστατικό, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή ένας ψαράς.

5b519f3a1dc524fa058b46be

Σύμφωνα με το evia365.gr   διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Ερέτρια βγήκε εκτός δρόμου για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία και προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε σταθμευμένο μελισσοκομικό φορτηγό, το οποίο ήταν γεμάτο με κυψέλες. Το ατύχημα σημειώθηκε περί 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλία της Αμαρύνθου.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 30χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός του ΙΧ, ενώ δημιουργήθηκε ρήγμα σε αρκετές κυψέλες με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί σμήνος μελισσών στη γύρω περιοχή. Παράλληλα, την ώρα εκείνη βρισκόταν στη παραλία ένας 74χρονος ψαράς, ο οποίος δέχτηκε “επίθεση” από τις μέλισσες και δεκάδες τσιμπήματα σε όλο του το σώμα.

Ο 74χρονος άνδρας μεταφέρθηκε, άμεσα, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο ψαράς φαίνεται πως υπέστη ισχυρό αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να καταλήξει. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία, που αναμένεται αν διενεργηθεί.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…