Newsroom

Newsroom

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης- Σήμερα η νεκροψία του γνωστού σχεδιαστή

Nεκρός βρέθηκε ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης στην οδό Σκουφά 21 στο Κολωνάκι όπου διέμενε. Οι αρχές δε γνωρίζουν ακόμα…

Nεκρός βρέθηκε ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης στην οδό Σκουφά 21 στο Κολωνάκι όπου διέμενε.



Οι αρχές δε γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια. Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Ασλάνης είχε πέσει θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του και οι οποίες εξαφανίστηκαν. Εντωμεταξύ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μιχάλης Ασλανης θα πραγματοποιούσε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο για τα 40 χρόνια του στον χώρο της μόδας .Ωστόσο ενώ όλα βρίσκονταν στην τελική ευθεία οι συνεργάτες του τον αναζητούσαν εδώ και τρεις μέρες στο κινητό του τηλέφωνο και δεν τον έβρισκαν.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή προκάλεσε σοκ στο χώρο της μόδας. Όπως λένε μέχρι στιγμής άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά ο σχεδιαστής είχε πολλά προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυρίως οικονομικά. Η νεκροψία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει την Παρασκευή στη Χαλκίδα από όπου και καταγόταν.



Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…