Newsroom

Newsroom

Νεκρός βρέθηκε στον Υμηττό αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί απ' τον Απρίλιο

Ταυτοποιήθηκε ο σειριακός αριθμός του όπλου του αστυνομικού, Αντώνη Δημοτάκη, που βρέθηκε όπως όλα δείχνουν δίπλα από την σορό του, την οποία εντόπισαν σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση σήμερα περιπατητές. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και αναμένεται η έκθεση του, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

596284171dc52488778b45e9

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιοχή κυρά Ελένη Υμηττού, ο 38χρονος αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Απριλίου από το σπίτι του στην Καισαριανή.

Δίπλα στη σορό του αστυνομικού, η οποία εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο. Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ο 38χρονος αστυνομικός είχε πάρει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο, όταν είχε εξαφανιστεί από την Καισαριανή, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου 2017.

Επίσημα, η ταυτότητα του νεκρού θα ανακοινωθεί μετά την εξέταση γενετικού υλικού. Η σορός εντοπίστηκε από περιπατητή δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες.

Το χρονικό

Περίπου μισή ώρα μετά τις δυο το μεσημέρι περιπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό μέρος στην περιοχή της «Κυρά Ελένης» στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι.

Ενημέρωσαν αμέσως κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Αρχικά ο εκτιμήσεις είναι δύσκολο να δοθούν λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού, ωστόσο θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου όταν έφυγε από το σπίτι του και πήρε μαζί του μόνο το όπλο του.

Πέρα από την αναγνώριση ρούχων από τους οικείους του, οι Αρχές θα προχωρήσουν και σε ταυτοποίηση DNA, προκειμένου να είναι σίγουρες.


Ιράν: Ο στρατός ξεκινά έρευνα για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του Ραϊσί

elikoptero

Ιράν: Ο στρατός ξεκινά έρευνα για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του Ραϊσί

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, το οποίο χάθηκε χθες Κυριακή (19/5), εντοπίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον ιρανικό λαό για την απώλεια του Προέδρου του

syriza grafeia 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον ιρανικό λαό για την απώλεια του Προέδρου του

«Το δυστύχημα αυτό, αποτελεί μια τραγική εξέλιξη που σημειώνεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία στην…