Newsroom

Newsroom

Νεκρός από μπαλάκι του κρίκετ διαιτητής στο Ισραήλ – Δεύτερο περιστατικό σε λίγες μέρες

Είναι από τις περιπτώσεις που λες πως είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Δεν πέρασαν ούτε δυο μέρες από τον τραγικό θάνατο…

kriket

Είναι από τις περιπτώσεις που λες πως είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Δεν πέρασαν ούτε δυο μέρες από τον τραγικό θάνατο του Αυστραλού Φιλ Χιουζ, ο οποίος χτυπήθηκε από μπαλάκι σε αγώνα του Κρίκετ και ήδη το άθλημα μετράει δεύτερο νεκρό και πάλι για τον ίδιο λόγο!

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός διαιτητής του Κρίκετ, Χιλέλ Όσκαρ, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (29/11) εξαιτίας χτυπήματος που δέχθηκε στο στήθος από μπαλάκι κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα στην πόλη Αστόντ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ιατρικού προσωπικού, ο 60άχρονος διαιτητής, πρώην αθλητής και αρχηγός της εθνικής ομάδας Κρίκετ της χώρας, υπέστη καρδιακή προσβολή, μετά το δυνατό χτύπημα. 

Παρά το γεγονός ότι του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε. Στη συνέχεια, ην ενημέρωση του νοσηλευτικού προσωπικού ανέφερε, πως οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη και δεν τα κατάφερε.

Ο αρχιδιαιτητής, Κόμπι Βάις, ανέφερε σχετικά: «Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο τον είδα αναίσθητο. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί μου είπαν ότι τον χτύπησε το μπαλάκι και αμέσως κατέρρευσε. Ξεκινήσαμε αμέσως τις διαδικασίες ανάνηψης. Όταν ο παλμός του επέστρεψε και σταθεροποιήθηκε λίγο, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο». 

Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και η εκπρόσωπος Τύπου, Λούμπα Σαμρί, τόνισε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως δεν υπήρξε κάποιο άλλο χτύπημα, εκτός από το μπαλάκι, αλλά και το γεγονός πως ο διαιτητής δεν φορούσε προστατευτικό γιλέκο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…