Newsroom

Newsroom

Νεκρώνουν και σήμερα οι δημόσιες συγκοινωνίες

Δίχως συγκοινωνίες θα παραμείνει σήμερα η Αττική, καθώς όλα τα δημόσια Μέσα Μεταφοράς θα παραμείνουν ακινητοποιημένα. Συγκεκριμένα, δίχως Μετρό, Ηλεκτρικό…

Δίχως συγκοινωνίες θα παραμείνει σήμερα η Αττική, καθώς όλα τα δημόσια Μέσα Μεταφοράς θα παραμείνουν ακινητοποιημένα.

Συγκεκριμένα, δίχως Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ θα παραμείνει και σήμερα η πρωτεύουσα, καθώς οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες.

Χειρόφρενο όμως τραβούν, σήμερα και αύριο, τρόλει τρόλει και αστικά λεωφορεία, όπως επίσης και οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Την ίδια ώρα σε απεργία διαρκείας έχουν κατέβει από τη Δευτέρα και οι αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη ρύθμιση που μπήκε στο πολυνομοσχέδιο και επιτρέπει σε εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων να μισθώνουν όχημα και οδηγό σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Σε ματαιώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων προχωρούν σήμερα Aegean Airlines και Olympic Air, λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας (10.00 – 13.00), ενώ δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια.