Νεκροί στρατιώτες στον Βόλο από έκρηξη πυροσωλήνα

Ασύλληπτη τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης με βαρέα όπλα πεζικού στον Βόλο διερράγη σωλήνας όλμου των…

Ασύλληπτη τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης με βαρέα όπλα πεζικού στον Βόλο διερράγη σωλήνας όλμου των 81χλστ. με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους, δύο Επαγγελματίες και ένας Έφεδρος, Οπλίτες, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο υπολοχαγός τους, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου και αυτή την στιγμή βρίσκεται μέσα στο χειρουργείο.

Το δυστύχημα συνέβη στις 13:30 κατά τη διάρκεια άσκησης στο Πεδίο Βολής Γλαφυρών Βόλου, από το 505 Τάγμα Πεζοναυτών, όταν κάτω αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες διερράγη ο πυροσωλήνας τη στιγμή της βολής και εξερράγη ο όλμος των 81 χλστ. στο σημείο.


Στο σημείο της τραγωδίας σπεύδει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταβούν επίσης με ελικόπτερο, ο υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς, ζητώντας τους την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση των αιτίων της πρωτοφανούς τραγωδίας. Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…