Newsroom

Newsroom

Νεκρό βρέφος 3 μηνών στις ΗΠΑ: Το άφησαν οι γονείς του στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες το παιδί πέθανε κατά τη διακομιδή στο νοσοκομείο - Πρόκειται για το 15ο περιστατικό θανάτου παιδιού λόγω εγκατάλειψης μέσα στο αυτοκίνητο για φέτος.

bady abbas N VEeMnm7gE unsplash

Σοκ προκαλεί η είδηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ακόμα ένα παιδάκι, ένα τριών μηνών βρέφος, πέθανε από θερμοπληξία αφού οι γονείς του το άφησαν μέσα στο αμάξι.

Οι…γονείς είχαν παρατήσει το αυτοκίνητό τους με το μωρό μέσα στο Park Road NW της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ για αρκετές ώρες. Όταν επέστρεψαν το βρήκαν αναίσθητο και το μετέφεραν σε ένα σπίτι.

Η Αστυνομία έλαβε κλήση γύρω στις 6:00 το απόγευμα και ενημερώθηκε ότι υπήρχε ένα βρέφος που δεν ανταποκρινόταν και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες το παιδί πέθανε κατά τη διακομιδή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι το μωρό ήταν στο αυτοκίνητο για έως και δύο ώρες. Προς το παρόν, δεν έχουν αναφερθεί κατηγορίες εναντίον των γονέων και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η νεκροψία θα αποκαλύψει την ακριβή αιτία και τον τρόπο θανάτου του Άαρον. Πρόκειται για το 15ο περιστατικό θανάτου παιδιού λόγω εγκατάλειψης μέσα στο αυτοκίνητο για φέτος. Σύμφωνα με το kidsandcars.org στις ΗΠΑ, ένα παιδί πεθαίνει κάθε εννιά μέρες από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…