Newsroom

Newsroom

Νεκρή η 16χρονη που είχε προσβληθεί από κορονοϊό

Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης αμέσως μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

4816689

Ένα ακόμη παιδί καταγράφεται στη μακάβρια λίστα των νεκρών από κορονοϊό, με το συνολικό αριθμό αυτών να είναι πλέον τρία. Πρόκειται για ένα κορίτσι 16 ετών το οποίο το πήγε η μητέρα του χθες στο Νοσοκομείο Παίδων – Αγία Σοφία χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης αμέσως μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Όπως διαπιστώθηκε είχε προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν με την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιείται.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα της ανέφερε στους γιατρούς ότι το παιδί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας υπέφερε από εμετούς και διάρροια, και την Τετάρτη παρουσίασε έντονους πόνους στο στήθος. Εκτιμάται πως η 16χρονη νόσησε από κορονοϊό και πως υπήρξαν επιπλοκές που επηρέασαν την καρδιακή λειτουργία ή ότι ο θάνατος της οφείλεται σε θρόμβωση, επίσης συνέπεια της μόλυνσης από τον ιό. 

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία ώστε να διαφανεί η συνολική κατάσταση της υγείας του παιδιού και το ενδεχόμενο να έπασχε από κάποιο άλλο νόσημα.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύματος της επιδημίας, έχουν χάσει τη ζωή τους ακόμη κορίτσι 16 ετών στη Θήβα, το οποίο έπασχε από διαβήτη, ενώ το νεότερο σε ηλικία θύμα που θρηνεί η χώρα, είναι ένα νεογέννητο παιδί 37 μόλις ημερών. 

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους