Newsroom

Newsroom

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – «Βόμβες» από ταξίαρχο: «Σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες»

Τι απαντά ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων για τα βίντεο και τη Τζωρτζίνα - Νέες βόμβες από τον επίτιμο ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ., Θανάση Κατερινόπουλο

xxjvwryrwb620e01af17f85 3

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος και προχώρησε σε μια νέα άκρως αποκαλυπτική εκτίμηση για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο: «Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών», ενώ ο ίδιος επέμεινε πως τα τρία παιδάκια, η Μαλένα, η Ιριδα και η Τζωρτζίνα δεν πέθαναν από φυσικά αίτια αλλά πρόκειται για έγκλημα.

«Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών», συνέχισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Για πρώτη φορά επίσης αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών – δεν θέλησε να αναφέρει για ποιο παιδάκι μιλάει – και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. «Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σσ η Μαλένα)», τόνισε.

Τι απαντά ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων για τα βίντεο και τη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με την εφημερίδα pelop.gr, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, είχε κάνει μία σύσταση στην κ. Πισπιρίγκου να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε το παιδί, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα. «Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά», είπε ο κ. Ηλιάδης, που υπογράμμισε ότι «δεν εκλήθη ποτέ από τη μητέρα να επέμβει, όταν δηλαδή η Τζωρτζίνα έκανε τους συγκεκριμένους σπασμούς».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…